Over Renocon

Renocon: wat houdt dat in?

Renocon is een concept d.m.v. een ketensamenwerking van leveranciers die gespecialiseerd zijn op: Schilniveau, ventilatie en energieopwekkingsgebied. Alle facetten en disciplines zijn aanwezig binnen Renocon om stapsgewijs of in een keer uw gebouw 2050 Parisproof te maken
De maatregelen die u daarvoor kunt nemen, lijken wel wat op dit plaatje: uw gebouw wordt ‘ingepakt’ als een theemuts om een theepot. Ofwel: het wordt optimaal geïsoleerd en kierdicht gemaakt, gecombineerd met CO2 gestuurde ventilatie (W2W) hierdoor is uw comfort gecombineerd met een gezonde leefomgeving gewaarborg .

Isoleren = ventileren!

Dit is van enorm belang om de gezonde leefomgeving te garanderen, want isolatie gaat altijd samen met ventilatie. De Covid-19-periode: thuiswerken, Lock down, heeft dat maar al te goed duidelijk gemaakt. Voor een gezond binnenklimaat en comfort is ventilatie een cruciale voorwaarde.

Een gebouw zeer energiezuinig maken is niet zo eenvoudig. Daar hebt u specialisten voor nodig. Die bekijken uw huidige meerjarenonderhoudsplan en vormen dat – op wens – om tot een duurzaam meerjarenonderhoudsplan. Mooie bijkomstigheid: de overheid draagt daar een financieel steentje aan bij!

Met een duurzaam meerjarenonderhoudsplan weet u waar u aan toe bent. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Want als uw gebouw energiezuinig is gemaakt, blijft Renocon betrokken voor de monitoring. Een prettige zekerheid voor u als klant.

Meer weten? Vraag vandaag vrijblijvend een adviesgesprek aan! Adviesgesprek aanvragen