BENG Nederland aanwezig tijdens Vastgoed Event op 29 maart

1 maart, 2018

Op 29 maart 2018 organiseert CorporatieNL het grootste maatschappelijke vastgoed-event voor woningcorporaties. Met als thema: Duurzaamheid & Innovatie. Een dag waarop iedereen in en rond de corporatiesector samenkomt om kennis en ervaring te delen en nieuwe producten te bekijken. Ook BENG Nederland is vertegenwoordigd op dit event.

BENG Nederland is dé onafhankelijke partner voor VvE’s en woningbouwcorporaties in het realiseren van verduurzaming van gestapelde bouw met extra wooncomfort in de stap naar een (Bijna) Energie Neutraal Gebouw. Tijdens het Vastgoed Event kunt u deelnemen aan ronde tafelgesprekken, een interactieve sessie bijwonen met BENG-bestuurder John Goossens en meer informatie ontvangen over ons unieke concept. Voor de interactieve sessie zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar waarvoor u zich via de link onderaan dit artikel kunt opgeven.

Het Vastgoed Event is vooral interessant voor bestuurders, vastgoedmanagers en medewerkers, strategen, assetmanagers, financieel managers, gebiedsregisseurs, beleidsadviseurs, ontwikkelmanagers, portefeuillemanagers, beleggers, adviseurs en projectontwikkelaars.

Wij ontmoeten u graag op 29 maart.

Kijk hier voor meer informatie over het programma, sprekers en seminars

Meer weten? Vraag vandaag vrijblijvend een adviesgesprek aan! Adviesgesprek aanvragen