‘Preferred suppliers’ ondertekenen partnercontract met BENG

31 mei, 2018

Het was een feestelijk moment: afgevaardigden van Windoor Solutions, Mosa Glas, Aluprof en Wédéflex tekenden op 23 en 24 mei hun partnerovereenkomst met BENG Nederland, nadat Ventilair Group dat eerder dit jaar ook al deed. Deze partijen zijn geen vreemden voor elkaar; samen werken zij op dit moment aan het eerste officiële BENG-project: de verduurzaming van 180 appartementen van serviceflat Lindenhove in Apeldoorn.

Met het tekenen van het partnercontract is de samenwerking tussen de verschillende partijen en BENG formeel bevestigd. Met deze ‘preferred suppliers’ op het gebied van kunststof kozijnen, glas, aluminium kozijnen, dakbedekking en ventilatiesystemen zullen we op een constructieve manier samenwerken tijdens toekomstige BENG-projecten. Natuurlijk hopen we dat we behalve deze vijf partners nog meer leveranciers aan ons concept kunnen verbinden om zo een compleet scala van duurzame producten aan te kunnen bieden. Vanzelfsprekend leveren wij ook producten van leveranciers die nu (nog) niet als vaste partner aan de coöperatie verbonden zijn, denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen of warmtepompen.

Wij hebben alle vertrouwen in onze samenwerking met deze partners en hopen gezamenlijk op een innovatieve en kwalitatief hoogstaande manier te werken aan de verduurzaming van gestapelde bouw in Nederland. Na de ondertekening werd onder het genot van een heerlijk stukje BENG-taart de bijeenkomst feestelijk besloten.

 

John Goossens van BENG (midden) met Michiel van Duren van Aluprof (links) en Roland Sleutjes van Wédéflex (rechts)

 

Meer weten? Vraag vandaag vrijblijvend een adviesgesprek aan! Adviesgesprek aanvragen