Onze partners

Bij Renocon zijn we maar met één ding bezig: we begeleiden VvE’s en andere gebouweigenaren op weg naar een (Bijna) EnergieNeutraal Gebouw (BENG). Daar zijn we goed in. Simpelweg omdat we een unieke ketensamenwerking hebben gesloten. Daarin werken drie gerenommeerde leveranciers samen. Die hebben hun sporen verdiend als het gaat om innovatieve, duurzame klantgerichte oplossingen. We stellen ze aan u voor:


Aluprof

Aluprof, is een leverancier van aluminium raam, deur en gevel systemen. Aluprof is volledig onafhankelijk en heeft alle disciplines in eigen huis om de markt snel en volledig te bedienen met professionele Raam, Deur en Gevelsystemen. Kwaliteit en organisatie staat voorop. Aluprof staat al meer dan 60 jaar garant voor de beste oplossingen voor de renovatie van gestapelde bouw, ook als het gaat om kierdichting, isolatie, veiligheid en wind- en waterdichtheid. Het lichte, sterke betaalbare materiaal is juist hierdoor bijzonder geschikt voor hoogbouw en uw renovatie. En niet onbelangrijk – de systemen van Aluprof zijn ook nog eens heel mooi om te zien! Uw gebouw knapt er in alle opzichten van op!


Ventilair Group

Ventilair produceert, innoveert en adviseert goede ventilatie. In úw voordeel! Niet voor niets is goede ventilatie opgenomen in de eisen voor nieuwbouw. Met Ventilair wordt uw gebouw niet alleen goed geïsoleerd; het krijgt ook een gezond en prettig binnenklimaat. Dat betekent: afvoer van vervuilde lucht met behoud van de warmte of koelte. U krijgt een goed advies. Het resultaat: u voelt zich prettig en fit.


Autarkis

OC Autarkis is dé expert op het gebied van verduurzaming. Motto: opslag van warmte en koude. Met de thermische accu van Autarkis profiteert u van een laag energieverbruik door slim gebruik te maken van het temperatuurverschil tussen dag en nacht. Hoe simpel kan het zijn? De belangrijkste ingrediënten voor dit ‘energierecept’ zijn water en zout. U bespaart energie en u verkleint uw CO2-afdruk.


Primoclad

Primoclad Europe is leverancier van esthetisch hoogwaardige gevelsystemen. Deze zijn leverbaar in alle technisch maakbare kleuren, decors en afwerkingen. Ons pakket gevelbekleding bestaat uit meerdere materiaalsoorten waarmee uiterst creatief kan worden omgegaan in het ontwerp. Ons team denkt hierin graag mee in de wensen van de bewoners en budget. De producten van Primoclad Europe zijn geschikt voor renovatie, transformatie of nieuwbouw.

Meer weten? Vraag vandaag vrijblijvend een adviesgesprek aan! Adviesgesprek aanvragen