Eerste BENG-dag zeer geslaagd

11 juli, 2018

De renovatie en verduurzaming van appartementencomplex Lindenhove in Apeldoorn is inmiddels in volle gang. Een goed moment om alle betrokkenen bij het project: onze vaste partners, leveranciers, uitvoerende partijen en adviseurs, te trakteren op een welverdiend dagje uit.

Tijdens deze eerste officiële BENG-dag op 21 juni jl. trapten we af met een plenair gedeelte bij de Natuurpoort in Asten. Daar werd iedereen bijgepraat over de (grote) stappen die BENG op dit moment zet. Na een heerlijke lunch met zogenaamd ‘plukvlees’, stapten we vervolgens op de Solex voor een prachtige tocht door natuurgebied De Peel. Natuurlijk maakten we geregeld tijd vrij voor een verkoelend drankje op een terras. De dag werd afgesloten met een uitgebreide barbecue.

Terugkijkend kunnen we spreken over een zeer geslaagde dag waarin onze partners en alle mensen die het project Lindenhove mogelijk hebben gemaakt, elkaar op een informele manier wat beter hebben leren kennen. Vanaf dag 1 is deze groep mensen samen aan de slag om van Lindenhove een succes te maken en dankzij hun inzet is dit unieke, vooruitstrevende project ook daadwerkelijk van de grond gekomen. Heel belangrijk dus om niet alleen zakelijk contact te houden, maar zeker ook persoonlijk. Wij kijken nu al uit naar de volgende BENG-dag!

 

Meer weten? Vraag vandaag vrijblijvend een adviesgesprek aan! Adviesgesprek aanvragen